Vacature: zelfstandige back-end developer/wiskundige

Acacia Water

Acacia Water is een onderzoeks- en adviesbureau dat wereldwijd duurzame oplossingen ontwikkelt voor waterschaarste en klimaatadaptatie. Vanuit onze kantoren in Gouda en Leeuwarden werken we in Nederland, Afrika, Azië en Midden-Oosten. Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid om onze kennis en expertise in te zetten en over te brengen. De experts van Acacia Water zijn dan ook veel in het veld en dicht op de praktijk. Onze hands-on aanpak combineren we met onderzoek op kantoor en in ons eigen laboratorium. We verzamelen gegevens in het veld, voeren analyses uit met behulp van modellen, ontwikkelen scenario’s en komen vanuit een wetenschappelijke basis tot concrete oplossingen en een uitvoerbare strategie. Kortom, een bijdrage te leveren aan beschikbaarheid van schoon (drink)water en het behoud en herstel van de natuurlijke hulpbronnen.

Om dit doel te bereiken wordt een grote hoeveelheid data verzameld, zoals bij het project Boeren Meten Water www.boerenmetenwater.nl (http://www.boerenmetenwater.nl).

Het beschikbaar maken van data en het verder analyseren van deze data vormt een essentieel onderdeel van ons bedrijf.

 

Daarom is Acacia Water is op zoek naar een zelfstandige backend developer die bij kan dragen aan data-analyses en het ontwikkelen van nieuwe modelconcepten in het domein van de hydrologie. Daarbij kan gedacht worden aan optimalisatie, algoritmes, data-assimilatie, stochastische modellen, differentiaal vergelijkingen, numerieke analyse. Ervaring met een Django is een pré.

Samen met het team en de opdrachtgever levert de kandidaat de bovenstaande specifieke kennis en levert daarmee een grote inhoudelijke bijdrage aan ons uiteindelijke doel; “een bijdrage te leveren aan beschikbaarheid van schoon (drink)water en het behoud en herstel van de natuurlijke hulpbronnen”. 

Helaas zijn wij daarbij, net als elk ander bedrijf, beperkt door de financiële mogelijkheden binnen de projecten. Dat vraagt dus een goede afstemming, een scherpe blik, creativiteit en een flexibele instelling.


Een scherp analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling zijn daarom noodzakelijk eigenschappen.

 

Ben jij die backend developer die tevens kan bijdragen aan wiskundige oplossingen?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Deel dan jouw motivatie en CV tot uiterlijk 1 februari met ons via hrm@acaciawater.com (mailto:hrm@acaciawater.com) t.a.v. Arjen Roelandse.

 

CV’s zonder motivatie worden niet behandeling genomen.

 

Bij ons

Is ruimte voor:

-eigen ontwikkeling en opleiding;

-veel vrijheid voor het inrichten van je werkzaamheden;

-eigen inbreng.

 

Daarnaast:

-werk je in een hecht team en een informele werkomgeving;

-zijn de (secundaire) arbeidsvoorwaarden uitstekend.

 

Vragen

Vragen? Wil je weten hoe het werken bij Acacia Water is of even sparren of deze rol bij jou past? Neem dan gerust contact op met Jouke Velstra (mailto:jouke.velstra@acaciawater.com), (0612133713).

 

ACQUISITIE OP BASIS VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

Vacature Backend developer Vacature Backend developer