Acacia Water opent een Branch office in Addis Abeba, Ethiopië!

Acacia Water opent een filiaal in Addis Abeba, Ethiopië! We zijn trots om onze bedrijfsregistratie in Ethiopië aan te kondigen! Na meer dan 10 jaar actief betrokken te zijn geweest bij specifiek grondwater- en IWRM-gerelateerde projecten in Ethiopië en omringende landen, is het tijd voor een volgende stap.

 

Watervoorraden zijn schaars in de Hoorn van Afrika, wat vraagt ​​om hydrologische expertise in de breedste zin van het woord. Onze specialisten zijn gemotiveerd om vanuit het hart van Ethiopië te werken aan het verbeteren van de toegang tot veilig en schoon water en om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Onze aandachtsgebieden zijn grondwaterkartering en -ontwikkeling, IWRM, Nature Based Solutions, veerkracht van gemeenschappen, sociaal-economie, waterbeheer en capaciteitsopbouw. We werken voor een breed scala aan klanten, waaronder overheden, NGO’s, de particuliere sector en rechtstreeks voor donateurs. Samen met onze Ethiopische collega’s zijn we klaar voor ons nieuwe avontuur en het starten van nieuwe projecten en initiatieven.

 

Acacia Water opende haar kantoor in Bole, Addis Abeba. Je bent altijd welkom om binnen te lopen. Onze collega Hannah maakt heerlijke buna en injera! U kunt contact opnemen met ons Ethiopische kantoor via onze lokale vertegenwoordiger Kalkidan Mulugeta: + 251935285880 of mailen naar kalkidan.mulugeta@acaciawater.com (mailto:kalkidan.mulugeta@acaciawater.com)

AW Ethiopie kantoor AW Ethiopie kantoor