Acacia Water zoekt hydro(geo)logen

2 Vacatures

Acacia Water is een onderzoeks- en adviesbureau dat wereldwijd duurzame oplossingen ontwikkelt voor waterschaarste en klimaatadaptatie. Vanuit onze kantoren in Gouda en Leeuwarden werken we in Nederland, Afrika, Azië en Midden-Oosten. Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid om onze kennis en expertise in te zetten en over te brengen. De experts van Acacia Water zijn dan ook veel in het veld en dicht op de praktijk. Onze hands-on aanpak combineren we met onderzoek op kantoor en in ons eigen laboratorium. We verzamelen gegevens in het veld, voeren analyses uit met behulp van modellen, ontwikkelen scenario’s en komen vanuit een wetenschappelijke basis tot concrete oplossingen en een uitvoerbare strategie. Kortom, een bijdrage te leveren aan beschikbaarheid van schoon (drink)water en het behoud en herstel van de natuurlijke hulpbronnen.


Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste hydrologen die op basis van gedegen inhoudelijk kennis ons kunnen helpen deze doelen te verwezenlijken. Beide hydrologen kunnen breed worden ingezet, maar bij de één zal het accent op onze Nederlandse projecten liggen, terwijl de tweede hydroloog zich primair op onze internationale projecten zal toeleggen.


Heb jij 0 tot 3 jaar, of misschien wel meer werkervaring en een passende hydrologische WO opleiding? Deel dan jouw motivatie en CV uiterlijk 30 november 2020 met ons via hrm@acaciawater.com (mailto:hrm@acaciawater.com) t.a.v. Monique Scholsz. CV’s zonder motivatie worden niet behandeling genomen.

 

Bij ons
Is er ruimte voor:
• eigen ontwikkeling en opleiding;
• zelfstandig werken;
• eigen inbreng.


Daarnaast:
• kan je werken in een hecht team en een informele werkomgeving;
• zijn de (secundaire) arbeidsvoorwaarden uitstekend.

 

Vragen
Vragen? Wil je weten hoe het werken bij Acacia Water is of even sparren of deze rol bij jou past? Neem dan gerust contact op met Jouke Velstra, (Tel: 0612133713) voor de Nederlandse georiënteerde functie of met Arjen de Vries (Tel: 0610917175) voor de meer internationaal georiënteerde functie.


ACQUISITIE OP BASIS VAN DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.

 

Harmen_Lukas_Texel_2020 Harmen_Lukas_Texel_2020
Certificate ceremony_Kenya RAPID workshop Marsabit_2017 Certificate ceremony_Kenya RAPID workshop Marsabit_2017
Simon_Lukas_Texel_geofysica Simon_Lukas_Texel_geofysica
Anouk_Uganda_2019 Anouk_Uganda_2019