Acacia Water zoekt een Watereconoom

Water & economie samen verder ontwikkelen

Acacia Water zoekt een Watereconoom

Het realiseren van waterbeschikbaarheid en duurzaam waterbeheer vraagt om meer dan een technische oplossing. Het is een samenspel van proces, techniek en economie. De economie in de brede betekenis, speelt een belangrijke rol in de besluitvorming, of het nu gaat om nationale en regionale overheden of een boer en burger. Wij zijn op zoek naar een econoom die het ziet zitten zichzelf en het werkveld water & economie samen verder te ontwikkelen. Heb jij 0 tot 3 jaar, of misschien wel meer werkervaring en een passende WO opleiding? Deel dan jouw motivatie en CV uiterlijk 14 september met ons via hrm@acaciawater.com (mailto:hrm@acaciawater.com) t.a.v. Monique Scholsz. 

 

Acacia Water

Acacia Water is een onderzoeks- en adviesbureau dat wereldwijd duurzame oplossingen ontwikkelt voor waterschaarste en klimaatadaptatie. Vanuit onze kantoren in Gouda en Leeuwarden werken we in Nederland, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Wij voelen een sterke verantwoordelijkheid om onze kennis en expertise in te zetten en over te brengen. De experts van Acacia Water zijn dan ook veel in het veld, dicht op de praktijk. Onze hands-on aanpak combineren we met onderzoek op kantoor en in ons eigen laboratorium. We verzamelen gegevens in het veld, voeren analyses uit met behulp van modellen, ontwikkelen scenario’s en komen vanuit een wetenschappelijke basis tot concrete oplossingen en een uitvoerbare strategie. Kortom, om daarmee een bijdrage te leveren aan beschikbaarheid van schoon (drink)water en het behoud en herstel van de natuurlijke hulpbronnen.

 

Vragen

Vragen? Wil je weten hoe het werken bij Acacia Water is? Even sparren of deze rol bij jou past? Neem dan gerust even contact op met onze watereconoom Tine te Winkel (mailto:tine.tewinkel@acaciawater.com).

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Spaarwater Pilot locatie Borgsweer Spaarwater Pilot locatie Borgsweer
Harmen_Lukas_Texel_2020 Harmen_Lukas_Texel_2020
Lukas_Libanon_team_2018 Lukas_Libanon_team_2018